Α.Τσίπρας: «Κάναμε έναν συμβιβασμό αλλά δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι»(Vid)

«Κάναμε την επιλογή να σταθούμε όρθιοι, κάναμε έναν συμβιβασμό, δεν λυγίσαμε, μείναμε όρθιοι, κάναμε έναν συμβιβασμό αλλά δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι», είπε σε ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας  στα Ανώγεια της Κρήτης, από όπου και ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.

«Δεν θα λυγίσουμε. Αυτός ο τόπος θα ξεπεράσει τις δυσκολίες του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,προσθέτοντας  ότι η κυβέρνησή έδωσε μία άνιση μάχη, αλλά στάθηκε όρθια: «Καταφέραμε να ανοίξουμε ένα σημαντικό ρήγμα. Βρεθήκαμε απέναντι από ασύμμετρα μεγαλύτερες δυνάμεις από τις δικές μας. Πιστέψαμε στο δίκιο μας και στο τέλος όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι – και με το πιστόλι στον κρόταφο – με μία μεγάλη απειλή« τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας.

«Είμαστε περήφανοι που δώσαμε αυτή την μάχη, βγήκαμε μπροστά υποστηρίζοντας το δίκιο του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν έτοιμο το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης.


Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Καστέλι Κισσάμου, δήλωσε ότι «δεν φοβόμαστε το λαό θέλουμε να μας κρίνει ο λαός. Πηγαίνουμε στην κάλπη με αυτοπεποίθηση ότι ο λαός έχει και γνώση και αισθητήριο. Η προσπάθεια που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη δεν θα σταματήσει εδώ επειδή κάποιοι σχεδίασαν την παρένθεση για να ξαναφέρουν το παλιό στην εξουσία».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την «επανάσταση των αυτονόητων»,εξηγώντας πως «η χώρα βρέθηκε σε μια δραματική κρίση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας κακών επιλογών και μιας εκδικητικής τάσης των Ευρωπαίων εταίρων μας». Αναφέρθηκε και στις παθογένειες της χώρας που μαστίζεται από τα μεγάλα συμφέροντα και κρατάνε πίσω τις δυνατότητες του λαού για δημιουργία.

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα