Α.Μητρόπουλος:«Ποτέ στην ιστορία του Έθνους, δεν ήταν τόσο εγκλωβισμένος ένας λαός. Να έχει ως επιλογή να νομιμοποιήσει την καταστροφή του»

«Ποτέ στην ιστορία του Έθνους, δεν ήταν τόσο εγκλωβισμένος ένας λαός», είπε ο πρώην πρόεδρος της βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, σχετικά με τις εκλογές, μιλώντας στον Real Fm

«Είμαστε στις πιο παράδοξες, ανήθικες και αδιέξοδες εκλογές στην ιστορία του Έθνους. Καλείται ο λαός να νομιμοποιήσει τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις και το τριπλό μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε:

«Ποτέ στην ιστορία του Έθνους, δεν ήταν τόσο εγκλωβισμένος ένας λαός. Να έχει ως επιλογή να νομιμοποιήσει την καταστροφή του».

«Τους είχα πει ότι πάμε σαν πρόβατα επί σφαγή, υπερβάλλοντας από τη μία τις δυνάμεις μας και υποτιμώντας τις δυνάμεις των δανειστών», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Η πιο πατριωτική ψήφος σήμερα είναι λευκό ή αποχή. Άλλως, αν κάποιος θέλει να ψηφίσει, διαχρονικά, συνεπέστερη πολιτική δύναμη, παρότι δεν συμφωνώ και δεν το υποδεικνύω είναι το ΚΚΕ»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα