Αύξηση του Bremain στο 67% δείχνουν τα νέα στοιχήματα μετά τη δολοφονία Κοξ

2480_90683f730b399de432426b19b8c1c795_mΗ πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου αυξήθηκε σήμερα φθάνοντας το 67%, σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Betfair.

Στο Betfair, η πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής τους στην ΕΕ είχε πέσει μέχρι και στο 60% χθες προτού ανακάμψει γύρω στο 65% στο τέλος της ημέρας.

Στο μεταξύ, το βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ITV ανέφερε ότι θα καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση μιας δημοσκόπησης για το δημοψήφισμα η οποία επρόκειτο να δημοσιευθεί σήμερα.

Τα δύο στρατόπεδα, υπέρ της παραμονής και υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, ανέστειλαν χθες τις προεκλογικές εκστρατείες τους μετά τη δολοφονία της Τζο Κοξ, μιας βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος, στη βόρεια Αγγλία.

Πολλά μμε και ινστιτούτα δημοσκοπήσεων αποφάσισαν να καθυστερήσουν τη δημοσίευση νέων δημοσκοπήσεων πριν από την ψηφοφορία της Πέμπτης. Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν πριν από τη δολοφονική επίθεση έδιναν προβάδισμα στην εκστρατεία της “εξόδου” έναντι εκείνης της “παραμονής”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα