Απόψε στις 21.00 η τηλεμαχία Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα η προεκλογική μάχη εν όψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων προγραμματίζουν σειρά ομιλιών και δημοσίων εμφανίσεων, ενώ απόψε, στις 9 το βράδυ, θα διεξαχθεί η τηλεμαχία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.Η δίωρη αναμέτρηση Τσίπρα – Μεϊμαράκη απόψε το βράδυ στην ΕΡΤ μπορεί να αποτελέσει και την καθοριστική εκείνη φάση του παιχνιδιού που θα λήξει το ντέρμπι των δημοσκοπήσεων και θα ανοίξει τον δρόμο για τον νινητή της Κυριακής.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές στο ντιπέιτ θα είναι οι ερωτήσεις που θα κάνει ο ένας πολιτικός αρχηγός στον άλλον, καθώς και η χρήση της «κόκκινης κάρτας» που μπορεί να βγάζει ο καθένας προς τον αντίπαλο, ώστε να σχολιάζει τις απαντήσεις που εκείνος δίνει. Θα πάρουν μέρος έξι δημοσιογράφοι από τα έξι τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με συντονιστή της ΕΡΤ και θα υπάρχουν τέσσερις γύροι. Οι θεματικές ενότητες θα είναι δύο, μία για την εσωτερική πολιτική και μία για την εξωτερική πολιτική.

Για την τηλεοπτική αναμέτρηση ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζεται με τη βοήθεια των συνεργατών του να έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” όλες τις συνεντεύξεις του Βαγγέλη Μειμαράκη προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τα θέματα που πιθανόν να εγείρει ο πρόεδρος της ΝΔ στην απευθείας ερώτησή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, έχουν εστιάσει στις πιθανές αναφορές του Α.Τσίπρα  στο διχοτομικό σχήμα ανάμεσα στο παλαιό και το νέο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα