Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών:Η ανακίνηση του θέματος από τα «Νέα» δείχνει την αδυναμία απέναντι στην κυβέρνηση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η ανακίνηση δείχνει την αδυναμία την οποία έχουν τα «Νέα, ο κόσμος αυτού του χώρου απέναντι στην κυβέρνηση και στην προσπάθεια την οποία έχει κάνει», ανέφερε ο Χρήστος Καραμάνος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών στην Περιφέρεια Αττικής μιλώντας «στο Κόκκινο» και στον Προκόπη Αγγελόπυλο προσθέτοντας πως «αν υπήρχε κάτι μεμπτό θα το είχαν βγάλει».

Ο κ. Καραμάνος μιλώντας για την εταιρία τόνισε πως ήταν μια μικρή εταιρία που είχε συσταθεί το 2007, «η εταιρεία αυτή αγόρασε ένα κτήμα στη Σέριφο, ένα χωράφι 6 στεμμάτων για να γίνουν κάποιες εξοχικές κατοικίες».
«Λόγω της κρίσης δεν έγιναν αυτά τα πράγματα και η εταιρεία δεν είχε άλλη δραστηριότητα, λύθηκε το 2015», είπε.

Ο κ. Καραμάνος νωρίτερα απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας τα «ΝΕΑ» έκανε την εξής δήλωση

«Το σημερινό δημοσίευμα των «Νέων» αναπαράγει για τρίτη φορά, παίρνοντας τη σκυτάλη από εξίσου παραπλανητικά δημοσιεύματα του 2009 και του 2012, το ίδιο ψεύδος.
Πρόκειται για δημοσιεύματα που στοχεύουν στην παραποίηση της πραγματικότητας και σχετίζονται με τη δραστηριότητά μου στον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρία που διατηρούσα, ιδρύθηκε το 2007 και λύθηκε το 2015, σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Όλα τα σχετικά στοιχεία είναι δηλωμένα και αναρτημένα στις δηλώσεις «πόθεν έσχες», τις οποίες υπέβαλα το 2014 και το 2015 μετά την εκλογή μου ως περιφερειακός σύμβουλος.
Μια απλή επικοινωνία της εφημερίδας μαζί μου θα ήταν αρκετή για την παροχή όλων των απαραίτητων στοιχείων.
Όμως είναι φανερό, ότι και το σημερινό δημοσίευμα των ΝΕΩΝ δεν αφορά το λειτούργημα της ενημέρωσης αλλά τη ρυπαρογραφία, στην οποία επιδίδεται πλέον καθημερινά η συγκεκριμένη εφημερίδα, αγνοώντας στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας.
Η κατάπτωση αυτή δεν προκαλεί έκπληξη , αν κανείς παρακολουθήσει τον τρόπο που πλέον πολιτεύεται και δεν πληροφορεί αλλά εμπαθώς παραπληροφορεί η συγκεκριμένη εφημερίδα.
Η οποία διεκδικεί επαξίως τα πρωτεία του φθηνού ζεϊμπέκικου της «δημοσιογραφίας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα