Ανοικτοί σήμερα οι δρόμοι στην Πελοπόννησο

590_5feff9a3f56dfa260f584c736d5db63fΟι αγρότες της Πελοποννήσου θα αφήσουν ανοιχτούς τους δρόμους αν και παραμένουν στα μπλόκα τους, σε αναμονή των αποτελεσμάτων της σημερινής συνάντησης που έχουν οι αγρότες με την κυβέρνηση.

Σε αποκλεισμό του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη αναμένεται να προχωρήσουν οι αγρότες το πρωί της Παρασκευής και μάλιστα δηλώνουν ότι ο αποκλεισμός θα είναι επ’ αόριστον, ενώ σήμερα θα κλείσουν τη γέφυρα του Ευρώτα από τις 7 το βράδυ και για μια ώρα.

Παράλληλα, στη Νεστάνη προσανατολίζονται κι αυτοί για άλλου είδους κινητοποιήσεις, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τίποτα. Περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης με την κυβέρνηση και θα εκτιμήσουν το απόγευμα την κατάσταση σε σύσκεψη στο μπλόκο, όπου τότε θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου ή όχι.

Στην Αργολίδα, οι αγρότες, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Δημήτρης Δήμας, προσανατολίζονται να κλείσουν το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους στην είσοδο των Μύλων, ενώ το μπλόκο της Δαλαμανάρας μαζί με τους αγροτοκτηνοτροφικούς συλλόγους έχουν προγραμματίσει παμπελοποννησιακή σύσκεψη αγροτών και μπλόκων στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου το Σάββατο στις 7 το βράδυ, όπου εκεί θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα