Αναστασιάδης: Άριστη η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση

96512786ceac76f913796abb6aa65701-696x464«Δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός, είναι η κυβέρνηση της Ελλάδας», είπε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, θέλοντας να κάνει σαφές, μια για πάντα, τι εννοεί όταν μιλά για αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση της Ελλάδας.

Συνεπώς, πρόσθεσε, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, «να σταματήσουν – όχι εσείς, εσείς μεταδίδετε το τί ακούτε – κάποιοι, να καλλιεργούν σε τέτοιες κρίσιμες ώρες, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρχει κρίση μεταξύ των σχέσεων Κύπρου και Ελλάδας».

Ο κ. Αναστασιάδης, τόνισε πως είναι «σε άριστη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό, που εκφράζει οπωσδήποτε τις πολιτικές, που διαμορφώνονται μέσα από την ομάδα την κυβερνητική, και ως εκ τούτου θεωρώ αδικαιολόγητες, αυτή ιδιαίτερα την κρίσιμη ώρα, τις εικασίες που εκφράζονται από τον οποιονδήποτε».

Εξάλλου, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Κοτζιά».

Έγκυρη πηγή ανέφερε ότι αυτοί που κατηγορούν στην Κύπρο τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, είναι μία μειοψηφία. Η ίδια πηγή τόνισε, ότι φαίνεται πως στην Αθήνα κάποιοι «βρήκαν την ευκαιρία, δια του Κυπριακού, να πλήξουν τον Έλληνα ΥΠΕΞ και για αυτό διέρρευσε το άτυπο έγγραφο, που απέστειλε σε κυβερνητικά στελέχη και πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα