Ανακοίνωση Ρουβίκωνα για το όργιο παραπληροφόρησης

rouvikonasΌπως δημοσιεύτηκε στο Athens.Indymedia.org:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

ΜΠΑΤΣΟΙ, TV, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Σε διάστημα πέντε ημερών (4-8 Μάη), ιντερνετικά-τηλεοπτικά μίντια, εφημερίδες, συνδικαλιστές μπάτσοι και χρυσαυγίτες βουλευτές “συντονίστηκαν” σε μια σφοδρή επίθεση απέναντί μας. Ύστερα από μια συνέντευξη συντρόφου μας στην κινηματική ιστοσελίδα του Hit & Run, ξεκίνησε ένα όργιο παραπληροφόρησης στα μμε με στομφώδεις τίτλους για “νέες απειλές”, “αναγγελίες ενόπλου αγώνα” και “καλέσματα τρόμου” από τον Ρουβίκωνα. Η επιτομή του δημοσιογραφικού παραληρήματος ήταν η αναφορά κυριακάτικης εφημερίδας για την πιθανότητα να βρίσκεται στα σκαριά, μια προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού φορέα, ο οποίος θα νομιμοποιεί τη δράση ενόπλων οργανώσεων. Κάτι τέτοιο λειτουργούσε στη Β. Ιρλανδία με τον Sinn Féin να εκπροσωπείτο νόμιμο πολιτικό, και τονIRAτο ένοπλο σκέλος του αυτονομιστικού κινήματος!

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε βεβαίως η τελευταία, όπου ο δημοσιογραφικός εσμός διαφόρων αστυνομικών ρεπόρτερ, στοχοποιεί την ομάδα. Οι υπάλληλοι, ή μάλλον τα γιουσουφάκια τωνΜπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζου, Κοντομηνά, Ψυχάρη, Κυριακού και διαφόρων άλλων μεγαλοαπατεώνων, πληρώνονται για να στοχοποιούν διαχρονικά κινήματα, αγώνες, χώρους αντίστασης και αγωνιστές. Σε όλους αυτούς τους πληρωμένους ρουφιάνους, κονδυλοφόρους της κακιάς ώρας, τους απαντάμε, ότι ο ένοπλος αγώνας δεν προαναγγέλεται, αλλά γίνεται ηλίθιοι.

Αυτό που προτείνουμε στους διάφορους “διαμορφωτές της κοινής γνώμης” και φερέφωνα των μεγαλοαφεντικών τους (όπως οΒ. Λαμπρόπουλος, ο Μπογδάνος, ο Γ. Ντσούνος, ο Χ. Κούτρας, η Σία Κοσιώνη, ο Σρόιτερ και άλλοι) είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Πρετεντέρη καιΘ. Αναστασιάδη που δεν πάνε ούτε για κατούρημα, χωρίς τους σωματοφύλακές τους. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός που βλέπαμε τον γκουρού της κίτρινης δημοσιογραφίας, Θέμο, να σκάει με τις αλεξίσφαιρες τζιπάρες και τους φουσκωτούς έξω από τα γραφεία του Πρώτου Θέματος στις 12.00 το μεσημεράκι. Κοινώς για όλους εσάς που χρόνια τώρα ταΐζετε σκατά τον κόσμο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, τα blogs και τις εφημερίδες, η αστυνομική συνοδεία θα σας είναι απαραίτητη, αφού ο λαός δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο θέλετε να πιστεύετε και μπορεί να αποφασίσει να σας επιστρέψει στα μούτρα τα περιττώματα της δημοσιογραφία σας.

Τη σκυτάλη, παρέλαβαν στις 8 Μάη συνδικαλιστές μπάτσοι, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για την ανακοίνωση του Σύριζα σχετικά με την κατάληψη που έκαναν στα γραφεία του, ανέφεραν ότι “ο Σύριζα φοβάται εμάς και όχι τον Ρουβίκωνα”, διότι όπως λένε ο Σύριζα δεν είχε βγάλει ανακοίνωση για την κατάληψη που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στις 8 Μάρτη. Να ενημερώσουμε τους “κύριους συνδικαλιστές”, ότι ο Σύριζα δεν σας φοβάται αλλά μια χαρά σας χρησιμοποιεί για να επιβάλλει τα νέα μνημόνια, τα νέα μέτρα, τα χαράτσια, τους πλειστηριασμούς, το πετσόκομμα συντάξεων και όλη τη φοροεπιδρομή που θα χτυπήσει τον εργαζόμενο λαό, τους συνταξιούχους και τους άνεργους. Τους μόνους που δεν αγγίζει και αυτή η κυβέρνηση, είναι οι μισθοί οι δικοί σας, αφού οι κυβερνήσεις πάντα αφήνουν στο απυρόβλητο (θεσμικά και οικονομικά) τον “σκληρό πυρήνα” του κράτους, όπως είναι η αστυνομία και το δικαστικό σώμα.

Τα επικοινωνιακά τερτίπια των συριζαίων για “εκδημοκρατισμό” του αστυνομικού σώματος και “κατάργηση” των δελτάδων αποδομούνται εν ριπή οφθαλμού ύστερα από τις επιθέσεις των ένστολων δολοφόνων, όπως αυτή στο Σύνταγμα στις 8 Μάη και τις συλλήψεις αγωνιστών.

Παράλληλα την ίδια μέρα, μέσα στη βουλή, οι ναζιστές βουλευτές της Χ.Α. παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κ. Μητσοτάκη που προ ημερών ανέφερε ότι “αλωνίζουμε”, άρχισαν ωρυόμενοι να αναφέρουν τον Ρουβίκωνα που “παρελαύνει με όπλα”. Αυτή η ολοφάνερη συμπόρευση Ν.Δ. – Χ.Α και Λαγού – Μητσοτάκη, απέναντι στον Ρουβίκωνα, δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Από την ίδια αντιδραστική ακροδεξιά μήτρα , έχετε βγει όλοι. Άντε με το καλό και σε μια εθνοσωτήριο συγκυβέρνηση.

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε τους αγωνιστές του MLKP και του DHKPC και τον αγώνα τους στην Κωνσταντινούπολη, ενάντια στις μαφίες, (https://athens.indymedia.org/post/1558830). Όσον αφορά στα Εξάρχεια, η παραδοχή του Τόσκα σε συνέντευξή του ότι “το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι το κυριότερο πρόβλημα μέσα στα Εξάρχεια” και ότι “ όσον αφορά στο Ρουβίκωνα δεν μπορεί να δοθεί ο όρος ένοπλη ομάδα” σηματοδοτεί τον αποτελεσματικό αγώνα του ευρύτερου κινήματος, απέναντι στις μαφίες. Ένα κίνημα όπου ο αγώνας του αναγκάζει το κράτος δια μέσου κορυφαίου εκπροσώπου του να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο σε ένα ζήτημα που σαφώς πλέον έχει ανοίξει.

Αναρχική συλλογικότητα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα