Ανάληψη ευθύνης για την πυρπόληση οχήματος της ACS στη Νεα Σμύρνη

Στις 5 Ιανουαρίου, η ομάδα πυρήνας προλεταριακής βίας  πυρπόλησε  εταιρικό βαν της ACS στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Σταδίου.emprismos3269

Ανάληψη ευθύνης για την πυρπόληση οχήματος της ACS στη Νεα Σμύρνη

Στις 5 Γενάρη πυρπολήσαμε εταιρικό βαν της ACS στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Σταδίου.

Η εν λόγω εταιρεία είναι γνωστή για τις πρακτικές εργοδοτικής τρομοκρατίας που ασκεί στους εργαζομένους της, κυρίως μέσω εκδικητικών απολύσεων. Η εργοδοτική αυτή αυθαιρεσία δεν έχει μείνει αναπάντητη, καθώς οι εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι έχουν αναπτύξει ισχυρούς προλεταριακούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Ιδιοκτήτης της ACS είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θοδωρής Φέσσας. Ως επίσημος εκπρόσωπος της ελληνικής αστικής τάξης ο Φέσσας είναι από τους βασικότερους υπεύθυνους της ταξικής λεηλασίας που βιώνουμε τα τελευταία 6 χρόνια. Οι μνημονιακές πολιτικές και η ακραία υποτίμηση της εργασίας έρχεται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των παράσιτων του κεφαλαίου, σαν το Φέσσα. Η εργοδοτική τρομοκρατία που εξαπολήθηκε (με τον ΣΕΒ και την ξεπουλημένη ΓΣΕΕ σε άψογο συγχρονισμό) για να μην εκρφραστεί το ταξικό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Η ευρεία απονομιμοποίηση κάθε μνημονιακής πολιτικής, έτσι όπως εκφράστηκε τόσο από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος όσο και από την εκτίναξη της αποχής στις εκλογές, θα πρέπει να περιφρουρηθεί με την ενεργή μας συμμετοχή στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες, στην καθημερινή ταξική πάλη, αλλά και με πράξεις σαμποτάζ και δολιοφθοράς ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική μηχανή.

 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

 

υ.γ. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το 2ο δικαστήριο για την υπόθεση του Ε.Α. Δεν ξεχνάμε τους συντρόφους μας που δικάζονται για αυτή την υπόθεση, τα μέλη του Ε.Α. Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα, τον αναρχικό Α. Σταμπούλο και τον κοινωνικό ληστή Γ. Πετρακάκο.

Επίσης, στεκόμαστε δυναμικά στο πλευρό του αντιεξουσιαστή λαϊκού αγωνιστή Γ. Τσιρώνη που δικάζαται στις 5 Φλεβάρη για την απαλλοτρίωση της ΕΤΕ στη Σόλωνος. Σήμερα συμπληρώνονται ακριβώς δέκα χρόνια από την απαλλοτρίωση και τη συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε βαριά ο αναρχικός Γ. Δημητράκης. Δύναμη στον καταζητούμενο σύντροφο Μάριο Σεϊσίδη.

Τέλος, δεν ξεχνάμε τον αντιεξουσιαστή κομμουνιστή Τ. Θεοφίλου που δικάζεται στις 24 Φλεβάρη σε δεύτερο βαθμό για την απολλοτρίωση της Alpha Bank στην Πάρο.

 

πυρήνας προλεταριακής βίας

Πηγή:Athens.indymedia.org

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα