Ανάληψη ευθύνης για καταστροφή καμερών παρακολούθησης στην Αθήνα

 

Camover-DoubleΠαρακάτω η ανάληψη ευθύνης όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο:

 

Η κοινωνία του εγκλεισμού κρύβει όλο και λιγότερο την πραγματική της όψη ελέγχου και καταστολής. Οι δρόμοι γεμίζουν όλο και περισσότερο με μόνιμη και μαζική αστυνομική παρουσία, ρουφιάνους, ασφαλίτες, ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης.

Αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στην πρωτοβουλία συντρόφων από το Βόλο, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου και να επιτεθούμε σε μηχανισμούς τεχνολογικού ελέγχου. Μέσα στο Μάιο καταστρέψαμε κάμερες παρακολούθησης στο κέντρο της Αθήνας και στα Εξάρχεια. Και όσες από τις κάμερες επισκευάσαν, πήγαμε και τις σπάσαμε ξανά.

Όλες οι κάμερες που εντοπίσαμε και καταστρέψαμε είχαν τοποθετηθεί έτσι ώστε να παρακολουθούν το δρόμο και όχι τις ιδιοκτησίες που υποτίθεται ότι “προστατεύαν”. Όσοι θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας τοποθετώντας κάμερες για να “προστατεύουν” τις γελοίες ιδιοκτησίες τους, καλύτερα να τις βάζουν παραμέσα και να μην παίρνουν μάτι το δρόμο.

Όσοι θαρρούν πως την βγάζουν καθαρή αντικαθιστώντας τις κατεστραμμένες κάμερες, κρύβοντας τες πίσω από τζαμαρίες ή τοποθετώντας τες σε ψηλά και δυσπρόσιτα σημεία, είναι γελασμένοι. Τους προειδοποιούμε ότι αν επιμένουν να μας καταγράφουν και να μας επιτηρούν θα έχουν τις ανάλογες συνέπειες. Ήδη επιτεθήκαμε σε διάφορα ακίνητα ρουφιάνων (δημόσια και ιδιωτικά) και θα συνεχίσουμε να ξεπαστρέφουμε κάμερες, ρουφιάνους και κάθε μέσο ελέγχου και επιτήρησης.

Για όσους δεν πήραν το μήνυμα: δε θέλουμε κάμερες εστιασμένες στους δρόμους, την πρώτη φορά φάγατε πέτρες, την επόμενη φορά δε θα είμαστε τόσο ευγενικοί.

Να πολλαπλασιάσουμε τις δράσεις ενάντια σε κάθε τι που ελέγχει τις ζωές μας!

Πυρήνας Αντεπιτήρησης-FAI/IRF

Αναδημοσίευση από gr-contrainfo.espiv.net

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα