Αλ. Τσίπρας: Μπήκε τέλος στην ασυδοσία-Στήριξη των ευπαθών ομάδων με τα 246 εκατ.

tsiprasΟ Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες απροσδόκητα υψηλό, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, για την κοινωνία που όπως σημείωσε, το έχει ανάγκη

Ισχυρό μήνυμα εντός και εκτός της χώρας χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, από τα οποία θα πουν στα δημόσια ταμεία 246 εκατ. ευρώ.

«Σε αυτόν τον τόπο σταματάει η ανομία και η ασυδοσία, όλοι θα είναι ίσοι απέναντι από στο νόμο. Μετά από 27 χρόνια ασυδοσίας μπαίνουν κανόνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά την παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της Ολυμπίας Οδού.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα απροσδόκητα υψηλό, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, για την κοινωνία που όπως σημείωσε, το έχει ανάγκη. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη ΔΕΘ, συνέχισε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ο μοιρασμός των 246 εκατ. ευρώ αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση.

«Στείλαμε σήμα σε ξένους επενδυτές ότι θα υπάρχουν κανόνες. «Οι κυβερνήσεις δεν θα παίζουν πια παιχνιδια με διάφορα κόλπα, για να δίνουν τα έργα σε φίλους και ημέτερους. Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε επίσης ο Αλ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα