Αδ.Γεωργιάδης:Θα δώσουμε όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα

6567«Θα δώσουμε όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα. Τι πιο απλό από αυτό; Δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του αντιθέτως θα βρουν πολλοί επιπλέον άνθρωποι δουλειά και δεν θα χάσει χρήματα το Ελληνικό Δημόσιο», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη στάση της Ν.Δ. στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «τα κανάλια δεν ήταν παράνομα, όπως είπε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρδινογιάννης ήταν αεριτζής και μπαταχτσής, ούτε ο Κοντομηνάς ήταν αεριτζής και μπαταχτσής… Τα δυο κανάλια που κλείνουν, έχουν μηδενικά χρέη στο δημόσιο και μηδενικά χρέη στους εργαζομένους τους».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. παραδέχθηκε πάντως ότι «θα έπρεπε να έχουμε λήξει το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες». Συμπλήρωσε ωστόσο ότι τα κανάλια εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες και διερωτήθηκε: «Ο κ. Τσίπρας, όταν πήγαινε και έδινε συνεντεύξεις στον κ. Χατζηνικολάου στο Star, έδινε συνέντευξη σε παράνομο κανάλι;».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως ο νόμος δεν ισχύει εφόσον κριθεί αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Εφόσον ο νόμος κριθεί συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα χωρίς να αδικήσουμε και αυτούς που έχουν βάλει τα λεφτά τους», πρόσθεσε.

Για τις καταγγελίες αναφορικά με τον Χρ. Καλογρίτσα είπε «θα έπρεπε ο οικονομικός Εισαγγελέας να έχει παρέμβει στις καταγγελίες του κ. Καμμένου. Γιατί δεν μπορεί υπουργός Εθνικής Αμύνης και συγκυβερνήτης να λέει ότι ο κ. Καλογρίτσας, διακινούσε μαύρα χρήματα στους δημοσιογράφους, ή δεν το έχετε διαβάσει; Θα πρέπει να τον καλέσει ο Οικονομικός Εισαγγελέας τον κ. Καμμένο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα