ΑΔΕΔΥ:Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό την Παρασκευή

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή στις 12:00 στο υπουργείο Εργασίας. adedu-sunexisi-twn-kinitopoiisewn-gia-tin-aksiologisi.w_hr

Το γενικό της συμβούλιο καλεί τα μέλη των δ.σ. των Ομοσπονδιών, των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και ευρύτερα τους εργαζόμενους του Δημοσίου, να δώσουν το «παρών» και να διαδηλώσουν ενάντια «στη σχεδιαζόμενη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή του την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, αποφάσισε πρόγραμμα πολύμορφων κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενάντια στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος που προωθείται από τη συγκυβέρνση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. – ΑΝ.ΕΛ. και τους δανειστές.

Πρώτο βήμα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων είναι η παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.ΕΔ.Υ. καλεί τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών, των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και ευρύτερα τους εργαζόμενους του Δημοσίου, να δώσουν το «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη σχεδιαζόμενη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και να διαδηλώσουν παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους πενταμηνίτες, που έχουν κατασκηνώσει, εδώ και 25 ημέρες έξω από το Υπουργείο Εργασίας, διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα