Ένωση Κεντρώων:Να δοθούν πλήρεις εξηγήσεις από το ΔΝΤ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο μετά το τέλος της Σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκληθεί Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σε σχέση με το προσφυγικό, ενόψει της Συνόδου ΕΕ-Τουρκίας, καθώς και να προσδιοριστεί από κοινού διαδικασία εθνικού διαλόγου σχετικά με το ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Οι αποκαλύψεις των Wikileaks όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές «επιβάλλουν άμεσα να δοθούν πλήρεις εξηγήσεις από το ΔΝΤ» τονίζει η Ένωση Κεντρώων.
«Η χώρα βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή της. Τα όποια επικοινωνιακά παιχνίδια μόνο κακό στην χώρα κάνουν» προσθέτει η Ένωση Κεντρώων, η οποία εκτιμά ότι «η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις».
«Η Ένωση Κεντρώων επαναφέρει την πρότασή της για οικουμενική κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Αντί αυτού, ο πρωθυπουργός ο οποίος έχει στριμωχτεί αναζητά συναινέσεις» καταλήγει.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα