Δ. Βίτσας: Πλέον υπάρχει μια βάση νομιμότητας στη λειτουργία των καναλιών

o-grammateas-tis-ke-tou-syriza-d-bitsas-arxeiou1391935348Την ικανοποίηση του τόσο “γιατί υπάρχει πλέον μια βάση νομιμότητας στην λειτουργία των πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών” όσο και για την “εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε σε στοχευμένες δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνική προστασία”, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real Fm.
Σχολίασε δε περαιτέρω ότι “βάσει του τι έγινε χθες, αν όλη αυτή η διαδικασία είχε ξεκινήσει από τότε που έπρεπε να είχε ξεκινήσει, έπρεπε στο δημόσιο ταμεία να είχαν μπει χρήματα και στις προηγούμενες δεκαετίες”. “Όλα τα άλλα που λέγονται είναι εκ του περισσού και μερικές φορές και εκ του πονηρού. Για παράδειγμα, λένε, αν ήταν 100 τα κανάλια, επί 3 εκατομμύρια το καθένα μας κάνουν 300 εκατομμύρια. Αυτό όμως, δεν είναι βάση συζήτησης, είναι αριθμητική”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου ο Δημήτρης Βίτσας εκτίμησε αναφέρθηκε στις προσπάθειες σταθεροποίησης της κατάστασης της οικονομίας περιλαμβάνοντας σε αυτές “την χθεσινή διαδικασία που αφορά τη νομιμότητα σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες, τον αναπτυξιακό νόμο που έφερε ο Γιώργος Σταθάκης, την ανασυγκρότηση του κράτους με βάση τον νόμο που έχει φέρει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, τις διαδικασίες αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας- και την περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων- και το χτύπημα των παθογενειών μας, που αφορά και τη φοροδιαφυγή, αλλά και τον τρόπο που λειτουργούμε σαν κράτος και σαν κοινωνία”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα